Informatie

In de zomerdag kunt u heerlijk genieten van het zonnetje in onze royale tuin. In de winter hebben we een verwarmde serre, waar u rustig de krant kunt lezen. Het centrum van Ootmarsum is op 5 minuten loopafstand. Roken en het meenemen van huisdieren is helaas niet toegstaan. Wij hebben uitgebreide fietsroutes ter beschikking.

Woonboerderij

Onze Bed & Breakfast is een uit de jaren 30 van de vorige eeuw gerenoveerde stadsboerderij. Het is in de loop der jaren erg gemoderniseerd, maar de oude sfeer is er nog zeker te proeven.

Faciliteiten

De kamers beschikken over vele faciliteiten, zoals een TV, Internet (WiFi), koelkast, magnetron, wasgelegenheid en thee- en koffiezetapparaat. Er is gratis te parkeren direct voor de deur op het erf. (Overdekte) fietsenstalling en fietsverhuur is ook mogelijk. Een fietsverhuur winkel zit op 7 minuten loopafstand.

Geschikt voor

De Bed & Breakfast is zowel geschikt voor jong als voor oud. Families zijn van harte welkom, evenals zakenmensen. Rustzoekers kunnen hier volop genieten!

Activiteiten

Er is mogelijkheid tot verschillende activiteiten rondom Ootmarsum. Denk bijvoorbeeld aan wandelen, zwemmen, fietsen, paardrijden, kanovaren, vissen, winkelen, museumbezoek en uit eten gaan.

Ontbijt & Lunch

‘s Morgens wordt er een goed ontbijt geserveerd. Ook is er een mogelijkheid om voor in de middag een lunchpakket samen te stellen. Vraag de gastheer voor goede diner restaurants in de omgeving.

Ligging

De Bed & Breakfast is gelegen aan het centrum, dichtbij een bushalte (500m). Het ligt in de buurt van het natuurgebied “Het Springendal” (3km). Er zijn talloze fiets- en wandelmogelijkheden te vinden in de omgeving.